HUR FUNGERAR DET?

1Logga in eller skapa nytt konto.
2Beställ tjänst/skapa förfrågan.
3Betala för tjänsten och njut av resultatet

Internet-support
09:00-22:00
kontakt@onskemal.se

VIP-telefonsupport
09:00-22:00

SKAPA KONTO

*

*

*

*

*

*


SÖK

För en modern person är fjärrarbetet en möjlighet att leda det önskade sättet att leva, en slags balans mellan arbete, familj, avkoppling och ockupation av en favorit sak.
Plats och arbetsschema är den enda skillnaden mellan fjärrarbete och vanligt arbete.
Någon som ville arbeta på distans, de gjorde det. Men hittills är den avlägsna arbetsmarknaden inte överfull. Om du har en stor lust att lära dig, prova något nytt och i allmänhet förändra ditt liv, är det värt att prova. Genom att arbeta hemifrån kan du ägna mer tid åt dig själv och ditt företag.
Människor som arbetade på distans, med framgång startade sin verksamhet och blev kunder, inte exekutörer. Med gratis arbetsschema kan du utvecklas som individ, på kontoret är det tyvärr inte så många som kan fatta beslut om det på grund av brist på tid.
Har du ett grundläggande jobb och har fortfarande inte tillräckligt med pengar? Du kan ta ett extra jobb med en anständig lön. Kanske senare bestämmer du dig för att tjäna pengar regelbundet online genom att byta kontor till arbete hemma.
Om du arbetar på distans kan du få ytterligare kunskaper i alla branscher. Företag som anställer anställda på distans tar frivilligt specialister även utan arbetslivserfarenhet. Det är mycket lättare att utbilda nya anställda från noll till ett visst jobb än att göra om färdigarbetade specialister för dig själv.
Helt olika åldersgrupper mellan 16 och 60 år vill arbeta på distans:
Kvinnor med mammaledighet;
studenter;
Människor som inte vill ansluta sig till andra och jobba på kontoret;
Människor som har låg inkomst på grundläggande jobb;
Människor som vill prova på en ny verksamhet;
Människor som ständigt ändrar sin bostad;
Högkvalificerade yrkesverksamma som inte vill lämna sin hemstad, men som söker att få höga löner för sitt arbete och många andra.

Fördelar för att hitta ett drömjobb på distans?
Du har ett flexibelt schema, det betyder mer ledig tid.
Spara tid och pengar utan att behöva pendla.
Det finns mycket arbete, även om du inte är en professionell specialist (det finns vakanser även utan erfarenhet).
Väl betalande jobb.
Att arbeta hemma är mycket bekvämare, du kan också arbeta på ett kafé, i en park, på stranden eller på stugan. Du är inte bunden till din arbetsplats, så du kan arbeta var som helst i världen, det viktigaste är att ha tillgång till Internet.
Det finns en möjlighet att arbeta med europeiska och amerikanska företag.
En ny och användbar upplevelse.
Du kan arbeta som: en programmerare, designer, konstnär, säljare av onlinebutiker, författare, copywriter, översättare, smm-specialist, chef, PR, handledare eller blogger.
Det finns ett sätt att lära sig något nytt.
Du kan arbeta på flera platser samtidigt på fjärrbasis eller kombinera med huvudarbetet.

Kandidaten för distansarbete måste uppfylla kriterierna:
Att tala kompetent muntligt och skriftligt;
Var en professionell inom ditt område och det är lämpligt att tillhandahålla en portfölj eller rekommendationer från ett tidigare arbete (om det finns en möjlighet och nödvändighet);
Kunna arbeta med dig själv, eftersom du inte har ett team på ett avlägset arbete;
Det är viktigt att vara flitig, tålamod, kreativ, ambitiös, uppmärksam, ansvarig osv .;
Det är viktigt att fokusera på resultatet (att utföra allt med hög kvalitet) så att de vill samarbeta med dig i framtiden;
Lusten att utveckla dig själv, genomgå träning, ha självmotivation och ett stort plus kommer att vara om du motiverar dig själv för personlig tillväxt.


Tjänster på distans

Senaste produkter

Unik Webbsida + Sökmotoroptimering + Sociala Nätverk

Pris


Ordinarie Rabatt Du sparar
     
100% 0 kr

Tid kvar för köp
TOP

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.