HUR FUNGERAR DET?

1Logga in eller skapa nytt konto.
2Beställ tjänst/skapa förfrågan.
3Betala för tjänsten och njut av resultatet

Internet-support
09:00-22:00
support@onskemal.se

VIP-telefonsupport
09:00-22:00

SKAPA KONTO

*

*

*

*

*

*


SÖK
0 Offerter
Inga offerter gjorda

Vi söker en utvecklare som har erfarenhet av arbete med UIkit och kan göra ändringar på en webbsida som använder sig av det. Givetvis ska utvecklaren alltså ha god kunskap inom CSS och HTML. Webbprojektet som arbetet utförs i är i Joomla, med en majoritet av komponenter som inte använder sig av UIkit och en komponent som gör det.

...
Start 2019-06-03 Slutar om 47 dagar
0 Offerter

I december 2019 planerar jag och min fru att resa till Paracuru, Brasilien. Vi har hört väldigt mycket bra om denna plats, men vi har aldrig varit där och kan dessutom inte något av majoritetsspråken som talas där. Vi har kollat på boende, aktiviteter mm. där, men en stor del av informationen finns inte på svenska eller engelska och det verkar vara mycket lättare för någon som bor eller har bott där att komma överens om allt detta. Just därför söker vi någon som kan organisera ett 7-dagars program med aktiviteter och boende åt oss. Vi behöver alltså följande saker: Flyg, boende, svenskspråkig Wind Surfing-instruktör i två dagar, guidade turer på populära turistplatser, valfria andra aktiviteter, frukost, lunch och middag. Vi är alltså två personer som planerar att vara där...

Start 2019-06-03 Slutar om 47 dagar
1 Offerter
1200SEK Genomsnittligt offertpris

Jag behöver installera ett nätverk i mitt hem i Tyresö. Arbetet som behöver utföras är bland annat att konfigurera min router och PowerLine. Det är mycket viktigt att nätverket fungerar stabilt, då jag behöver en stabil fjärråtkomst med hög hastighet dygnet runt. 

...
Start 2019-04-30 Slutar om 13 dagar
1 Offerter
1500SEK Genomsnittligt offertpris

Vi söker en skådespelare/modell för reklam av vårt internetprojekt. Rollen är ganska simpel och kräver inga repliker. Filmning sker på flera olika platser i Sverige - fördelat över en eller ett par dagar. Vi söker modeller som är 25-65 år gamla. Både kvinnor och män passar lika bra för uppgiften. Resultatet kommer främst användas på vår webbsida och i marknadsföringssyfte på internet. Man behöver inte någon särskild erfarenhet av liknande arbeten sedan tidigare, men det är en fördel om man är bekväm med att bli filmad och kan agera normalt framför en kamera utan att bli allt för stressad. Skicka gärna in en bild på hur du ser ut och en kort beskrivning där du beskriver kort vem du är. Kontakta gärna oss om ni har några funderingar!

...
Start 2019-04-30 Slutar om 13 dagar
0 Offerter
Inga offerter gjorda

Vi vill bygga en liten tillbyggnad i anslutning till vårt hus. Huset skall användas som bostad och tillbyggnaden som en kontorslokal. Det är viktigt att man enkelt kan ta sig mellan huset och tillbyggnaden, genom att bara gå igenom en dörr. Men det ska fortfarande vara synligt att det är två separata delar.

...
Start 2019-04-30 Slutar om 13 dagar
0 Offerter
Inga offerter gjorda

I slutet på september fyller min far år och jag vill överraska honom rejält. Han är jätteintresserad av diverse typer av extremsport och har upplevt det mesta, men något som han aldrig har provat på är att sitta i en helikopter. Jag söker därför en kompetent pilot med en helikopter och tillstånd att flyga över Stockholm. Det måste inte vara rakt över city om det inte går, men åtminstone så att man kan se de centrala delarna. Flygturen ska vara på minst en timme. Jag har hört från en vän att det finns folk som organiserar sådant, men vet inte var jag ska leta, så jag publicerar det önskemålet här i hopp om att rätt personer kommer se det. Om ni passar in på beskrivningen och kan uppfylla önskemålet, så...

Start 2019-04-30 Slutar om 13 dagar
TPL_KALLYAS_TOTOP

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.