HUR FUNGERAR DET?

1Logga in eller skapa nytt konto.
2Beställ tjänst/skapa förfrågan.
3Betala för tjänsten och njut av resultatet

Internet-support
09:00-22:00
support@onskemal.se

VIP-telefonsupport
09:00-22:00

SKAPA KONTO

*

*

*

*

*

*


SÖK
1 Offerter
1200SEK Genomsnittligt offertpris

Jag behöver installera ett nätverk i mitt hem i Tyresö. Arbetet som behöver utföras är bland annat att konfigurera min router och PowerLine. Det är mycket viktigt att nätverket fungerar stabilt, då jag behöver en stabil fjärråtkomst med hög hastighet dygnet runt. 

...
Start 2019-07-09 Slutar om 14 dagar
1 Offerter
1500SEK Genomsnittligt offertpris

Vi söker en skådespelare/modell för reklam av vårt internetprojekt. Rollen är ganska simpel och kräver inga repliker. Filmning sker på flera olika platser i Sverige - fördelat över en eller ett par dagar. Vi söker modeller som är 25-65 år gamla. Både kvinnor och män passar lika bra för uppgiften. Resultatet kommer främst användas på vår webbsida och i marknadsföringssyfte på internet. Man behöver inte någon särskild erfarenhet av liknande arbeten sedan tidigare, men det är en fördel om man är bekväm med att bli filmad och kan agera normalt framför en kamera utan att bli allt för stressad. Skicka gärna in en bild på hur du ser ut och en kort beskrivning där du beskriver kort vem du är. Kontakta gärna oss om ni har några funderingar!

...
Start 2019-07-09 Slutar om 14 dagar
0 Offerter
Inga offerter gjorda

Vi har ca. 40 stycken gummibåtar från olika märken, som vi använder för aktiviteter med vår förening. Majoriteten av båtarna är från tillverkaren BARK. Vi är mycket nöjda med dem och de fungerar fortfarande väl efter flera år av väldigt aktiv användning, men när de har utsatts för väldigt hård belastning från våra medlemmar under tävlingar, så har vissa små detaljer ibland gått sönder, eller så har utseendet blivit lite slitet. Det beror på från båt till båt. Men vi skulle i alla fall föredra att behålla dessa fantastiska båtar och endast färga om och reparera de befintliga småfelen.

...
Start 2019-07-09 Slutar om 14 dagar
0 Offerter
Inga offerter gjorda

Vi vill bygga en liten tillbyggnad i anslutning till vårt hus. Huset skall användas som bostad och tillbyggnaden som en kontorslokal. Det är viktigt att man enkelt kan ta sig mellan huset och tillbyggnaden, genom att bara gå igenom en dörr. Men det ska fortfarande vara synligt att det är två separata delar.

...
Start 2019-07-09 Slutar om 14 dagar
0 Offerter
Inga offerter gjorda

I slutet på september fyller min far år och jag vill överraska honom rejält. Han är jätteintresserad av diverse typer av extremsport och har upplevt det mesta, men något som han aldrig har provat på är att sitta i en helikopter. Jag söker därför en kompetent pilot med en helikopter och tillstånd att flyga över Stockholm. Det måste inte vara rakt över city om det inte går, men åtminstone så att man kan se de centrala delarna. Flygturen ska vara på minst en timme. Jag har hört från en vän att det finns folk som organiserar sådant, men vet inte var jag ska leta, så jag publicerar det önskemålet här i hopp om att rätt personer kommer se det. Om ni passar in på beskrivningen och kan uppfylla önskemålet, så...

Start 2019-07-09 Slutar om 14 dagar
TPL_KALLYAS_TOTOP

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.