HUR FUNGERAR DET?

1Logga in eller skapa nytt konto.
2Beställ tjänst/skapa förfrågan.
3Betala för tjänsten och njut av resultatet

Internet-support
09:00-22:00
kontakt@onskemal.se

VIP-telefonsupport
09:00-22:00


SÖK
0 Offerter
Inga offerter gjorda

Har befintlig häck med thujor några har dött och jag vill ersätta med nya.

Cirka 20 meter.
 

...
Start 2024-06-29 Slutar om 74 dagar
1 Offerter
IT-tjänster och webbutveckling.
1200SEK Genomsnittligt offertpris

Jag behöver installera ett nätverk i mitt hem i Tyresö. Arbetet som behöver utföras är bland annat att konfigurera min router och PowerLine. Det är mycket viktigt att nätverket fungerar stabilt, då jag behöver en stabil fjärråtkomst med hög hastighet dygnet runt. 

Utöver vanlig internetuppkoppling behöver jag även konfiguration av GSM-förstärkare och antenner, som används som reserv när internetleverantören har driftstörningar. 

...
Start 2024-06-17 Slutar om 62 dagar
0 Offerter
Inga offerter gjorda

Hej! Jag letar efter en privat instruktör för att utbilda en 43-årig kvinna (fru) och sedan få ett körkort. Jag behöver cirka 20 föreläsningar på cirka 50 minuter. En instruktör önskas i området Tyresö, eventuellt Haninge eller ett möte med en instruktör i Tyresö på adressen. Du kan använda din bil eller vår.

Hej!

Jag letar efter en privat instruktör för att utbilda en 43-årig kvinna (fru) och sedan få ett körkort.

Jag behöver cirka 20 föreläsningar på cirka 50 minuter. En instruktör önskas i området Tyresö, eventuellt Haninge eller ett möte med en instruktör i Tyresö på adressen.

Du kan använda din bil eller vår.

...
Start 2024-06-17 Slutar om 62 dagar
TOP

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.