HUR FUNGERAR DET?

1Logga in eller skapa nytt konto.
2Beställ tjänst/skapa förfrågan.
3Betala för tjänsten och njut av resultatet

Internet-support
09:00-22:00
kontakt@onskemal.se

VIP-telefonsupport
09:00-22:00


SÖK

Villkoren nedan gäller för användning av tjänster från BliStar AB (Nedan kallat Önskemål.se) på webbplatsen www.önskemål.se, på alla plattformar. Du accepterar villkoren vid användning och köp på webbsidan.

Önskemål.se fungerar som en annonsplats åt företag och privatpersoner (annonsägare) som erbjuder sina tjänster. Vid beställning av tjänster via önskemål.se är annonsägaren även den som är ansvarig för att uppnå krav och utföra tjänsten. Önskemål.se ansvarar inte för några fel gjorda av annonsägaren.

I fall annonsen inte uppger annat, så kan Önskemål.se inte återbetala dig efter att du har använt tjänsten. Du har en ångerrätt som gäller i 14 dagar efter ditt köp, men den gäller inte om du redan har använt ditt klipp hos annonsägaren. Det vill säga om tjänsten redan är utförd eller påbörjad.

Om du vill ångra ditt köp och det ännu inte har gått 14 dagar sedan det genomfördes och du har inte använt ditt klipp, ska du kontakta support@önskemål.se. Gällande tjänsten för uppfyllelse av önskemål ansvarar Önskemål.se endast för att tjänsten utförs.

Önskemål.se ansvarar inte för tjänstens kvalité och inte heller för tjänstemannens handlingar gentemot dig och vice versa. Det är tjänstemannen och du som ansvarar för dem och det är tjänstemannen som ska kontaktas vid eventuella problem, exempelvis om du vill få pengar tillbaka för en dålig eller ofullkomlig tjänst.

Betalningar sker via andra företag och tjänster och det är deras och ditt ansvar att det fungerar. Önskemål.se ansvarar inte för eventuella fel som kan ske vid betalning och lagrar inte någon av din betalningsinformation. Villkor för betalning kan bero på betalningsmetod och kommer att uppges vid betalningen. Betalningen genomförs med förutsättning att du är medveten om och godkänner dessa villkor. För att göra ett köp på www.önskemål.se måste du vara minst 18 år. Du behöver vara myndig och ha juridisk rätt att ingå skriftliga avtal. Om du är under 18 år kan köp endast ske med målsmans tillstånd. Om specifika villkor finns vid ett köp sker köpet med förutsättning att du förstår och godkänner dem. Önskemål.se lagrar all information som du lämnar vid registrering i en säker databas med syfte att administrera kunder och, om begärt av dig, marknadsföra tjänster tillgängliga på www.önskemål.se via e-post. Dina uppgifter lämnas aldrig till tredje part och behandlas med sekretess. Du ansvarar själv över att hålla din inloggningsinformation hemlig och inte överlåta ditt konto till någon annan.

I händelse av krig, myndighets beslut, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, naturkatastrof, fördyrande omständigheter, uteblivna leveranser från underleverantörer samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar avtal med Önskemål.se, skall utgöra grund för att Önskemål.se befrias från sin förpliktelse att fullgöra nämnda avtal.

För dig som lägger till klipp (annons, erbjudande): Observera att alla priser ska läggas till inklusive moms.
För sina tjänster tar Önskemål.se 20 % av pengarna från varje köp. Det gäller inte och kan ändras om du har fått ett speciellt erbjudande från Önskemål.se.
Om ni har blivit kontaktade med hjälp av Önskemål.se's annons så ska ni göra beställning via Önskemål.se eller kontakta Önskemål.se föratt betala för Önskemål.se's tjänster.

Villkoren gäller från 2014-08-05

TOP

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.