HUR FUNGERAR DET?

1Logga in eller skapa nytt konto.
2Beställ tjänst/skapa förfrågan.
3Betala för tjänsten och njut av resultatet

Internet-support
09:00-22:00
kontakt@onskemal.se

VIP-telefonsupport
09:00-22:00


SÖK

 

Vi uppfyller era önskemål!

Det allra enklaste sättet att publicera sitt önskemål är att registrera sig och sedan lägga till sitt önskemål i önskelistan, där företag och privatpersoner från hela Sverige kan se önskemålet och ge sina offerter. Då får ni offerter snabbt och kan själva jämföra flera uppfyllare. Men om ni inte vill att ert önskemål ska vara synligt för alla uppfyllare, eller kanske inte vill registrera er, så passar denna metod för er. Vi granskar själva ert önskemål och föreslår de uppfyllarna som passar bäst.Vi granskar ert önskemål manuellt och kontaktar er så fort vi har hittat en eller flera uppfyllare som kan utföra uppdraget.

Om ni vill uppfylla ert önskemål så snabbt som möjligt utan att själva behöva tala med uppfyllarna, jämföra priser mm. så passar VIP-önskemål bäst för er. Med VIP-önskemål skräddarsyr vi själva ett komplett paket åt er. Vi prioriterar VIP-önskemål högst och väljer personligen ut uppfyllare. Vi förhandlar själva med dem, och kan även använda vår egen personal för att hjälpa till när önskemålet uppfylls. Allt detta för att ni ska få en heltäckande upplevelse utan att behöva tänka på smådetaljer.

 

 

 

TOP

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.