HUR FUNGERAR DET?

1Logga in eller skapa nytt konto.
2Beställ tjänst/skapa förfrågan.
3Betala för tjänsten och njut av resultatet

Internet-support
09:00-22:00
support@onskemal.se

VIP-telefonsupport
09:00-22:00

SKAPA KONTO

*

*

*

*

*

*


SÖK
0 Offerter
Inga offerter gjorda

Vi har ca. 40 stycken gummibåtar från olika märken, som vi använder för aktiviteter med vår förening. Majoriteten av båtarna är från tillverkaren BARK. Vi är mycket nöjda med dem och de fungerar fortfarande väl efter flera år av väldigt aktiv användning, men när de har utsatts för väldigt hård belastning från våra medlemmar under tävlingar, så har vissa små detaljer ibland gått sönder, eller så har utseendet blivit lite slitet. Det beror på från båt till båt. Men vi skulle i alla fall föredra att behålla dessa fantastiska båtar och endast färga om och reparera de befintliga småfelen.

...
Start 2019-03-12 Slutar om 45 dagar
0 Offerter
Inga offerter gjorda

Vi söker en utvecklare som har erfarenhet av arbete med UIkit och kan göra ändringar på en webbsida som använder sig av det. Givetvis ska utvecklaren alltså ha god kunskap inom CSS och HTML. Webbprojektet som arbetet utförs i är i Joomla, med en majoritet av komponenter som inte använder sig av UIkit och en komponent som gör det.

...
Start 2019-03-01 Slutar om 34 dagar
1 Offerter
1500SEK Genomsnittligt offertpris

Vi söker en skådespelare/modell för reklam av vårt internetprojekt. Rollen är ganska simpel och kräver inga repliker. Filmning sker på flera olika platser i Sverige - fördelat över en eller ett par dagar. Vi söker modeller som är 25-65 år gamla. Både kvinnor och män passar lika bra för uppgiften. Resultatet kommer främst användas på vår webbsida och i marknadsföringssyfte på internet. Man behöver inte någon särskild erfarenhet av liknande arbeten sedan tidigare, men det är en fördel om man är bekväm med att bli filmad och kan agera normalt framför en kamera utan att bli allt för stressad. Skicka gärna in en bild på hur du ser ut och en kort beskrivning där du beskriver kort vem du är. Kontakta gärna oss om ni har några funderingar!...
Start 2019-02-05 Slutar om 10 dagar
TPL_KALLYAS_TOTOP

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.