HUR FUNGERAR DET?

1Logga in eller skapa nytt konto.
2Beställ tjänst/skapa förfrågan.
3Betala för tjänsten och njut av resultatet

Internet-support
09:00-22:00
support@onskemal.se

VIP-telefonsupport
09:00-22:00

SKAPA KONTO

*

*

*

*

*

*


SÖK

 

Vi uppfyller era akuta önskemål!


Vårt arbetslag består endast av beprövade specialister, som erbjuder snabb hjälp i vilken situation som helst. Vi tar en startavgift på 500kr för granskning och organisering av er förfrågan. Om vi inte kan utföra tjänsten inom 12 timmar, så får ni pengarna tillbaka.


 

Om våra anställda kan ge er ett snabbt svar på ert önskemål, så kontaktar vi er snarast och bekräftar om det går att utföra ert önskemål.

Om ni registrerar er som VIP ÖNSKARE så får ni dessutom möjlighet till personlig support genom ett dedikerat telefonnummer. Era önskemål kommer att bearbetas med högre prioritet. Ni kan få rabatter och speciella erbjudanden. Ni kan även direkt skapa en förfrågan om uppfyllelse av ert önskemål och få förslag från registrerade uppfyllare. Det finns även andra förmåner. Följ bara länken och välj det paketet som ni är intresserade av.

 

 

TPL_KALLYAS_TOTOP

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.